MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

1Az idősebbeknek régimódiak vagyunk.
2A fiataloknak modernek vagyunk.
320 éves tapasztalt csapat, ÖNÉRT!

Ha írni szeretne nekünk megteheti, ha ír a aranyhaz@t-online.hu email címre, vagy:

Irodai nyitva tartás

Hét-Pén 8:00 - 16:00
Szombat - Zárva!
Vasárnap Zárva!

Közös képviseletünk 'mérföldköveit' röviden, de részletesen is elolvashatja.

Főprofil:

  • Képviselet
  • Könyvelés
  • FMH kezelés
  • Pályázat
  • Hitel

Arany Ház közös képviselő

Cégünknek az Arany Ház Kft-nek  olyan múltja van, amit igen kevés magyarországi cégnek sikerült elérnie. Múltunk garanciát jelent Önnek! Tisztában vagyunk vele, hogy a piacon rengeteg közös képviselő jelent meg. A verseny alapja az ár, amit gazdasági szakemberekként teljesen megértünk.

Az árak kialakítása nagyon fontos számunkra is, mindemellett az elmúlt 20 év sikerét annak is köszönhetjük, hogy mindig mérlegeljük, hogy mi az amit el lehet vállalni, és mi az amit nem. Elvünk szerint olyan árképzést kell alkalmazni, ami versenyképes, ugyanakkor biztonságos működést teremt mind a Társasház, mind a Tulajdonos, mind a közös képviselő számára. Az árversenybe éppen ezért mindig oly módon vettünk/veszünk részt, ami mindennemű 'kamikaze' elképzeléstől mentes, ugyanakkor mégis vállalható. A rosszul kialakított árak, tervek mindig bajt okoznak, ilyenkor - talán joggal - a képviselőt hibáztatják. Nézze át történetünket és kérjük mérlegelje döntésénél az itt olvasottakat is. Amennyiben Ön is rendelkezik Magyarországon 20 éves céggel, pontosan tisztában van ennek jelentőségével.

MÉRFÖLDKÖVEK RÖVIDEN

  • 1994-97' - családi vállalkozásnak indul, bérelt irodában
  • 1997-01' - a vásárolt társasházi/könyvelési szoftvert, saját fejlesztésűre cseréljük
  • 2001-08' - a családi vállalkozás komoly céggé növi ki magát, bérelt irodából saját irodába költöztünk
  • 2008-12' - tovább fejlesztünk, és bevezetjük a fényképes és videó dokumentációt
  • 2012-14' - az ismételt fejlesztésekkel ott tájékoztatunk ahol Ön van - web, facebook csoport

Mi is ismerjük a közmondást, miszerint az "Öreg kutya nem tanul új trükköket". Reméljük, hogy miután végigolvassa cégünk 'mérföldköveit', nem arra a következtetésre jut, hogy cégünk "öreg kutya" a maga 20 évével, hanem arra, hogy mindig tudunk új trükköket tanulni!

ARANY HÁZ KFT. - csapatmunka, Önért

 

94'

Az Arany Ház Betéti Társaságot 1994. 07. 01.-én családi vállalkozási szándékkal alapítottuk, társasház kezelési és közös képviseleti feladatok ellátására, nagy örömünkre megalakulásunk első napján megválasztottak az első társasházban közös képviselőnek. Alig öt hónappal később, már 13 társasház kezelését és képviseletét láttuk el.

Ebben az időszakban a kezelést mobil irodából (valójában autóból :-) a könyvelést GyES-en lévő feleségem otthonunkban látta el. A vállalkozás hamar kezdett túl nőni rajtunk és ennyi társasházat már nem lehetett iroda nélkül kezelni. Valamilyen megoldást tehát találnunk kellett.

1995. 03. 01–től a Dembinszky u. 30 szám alatti társasházban lévő irodába „fogadott” be minket Prof. Dr. Hahn György akkori önkormányzati képviselő. Az ottani irodában tudtuk fogadni a társasházak tulajdonosait és ott tartottuk a közgyűléseket is.

97'

Mivel a kezdetekben eldöntöttük, hogy szeretnénk egyetlen dologgal foglalkozni - és lehetőleg ebben igyekeztünk a legjobbak lenni - már a kezdeti időszakban is saját, alkalmazotti státuszban végeztük a társasházak könyvelését, valamint egy készen vásárolt társasházi könyvelő programmal kezdtük el a kimutatásokat elkészíteni. Ebben az időben még ez különleges dolognak számított.

A program hiányosságaira hamar fény derült, így nekiláttunk egy saját fejlesztésű program készítésének, melybe bevontunk több tulajdonost is, hogy kiegészítsük az általuk fontosnak tartott dolgokkal. Célunk mindig is az volt, hogy a társasház tulajdonosait minél átfogóbban, átláthatóan és a lehető legnagyobb részletezésben tájékoztassuk a társasház életéről és a közös képviselő munkájáról.

Ezt a programot azóta sem bocsátottuk kereskedelmi forgalomba, ezt kizárólag saját cégünk használja, és előnyeit igyekszünk az általunk kezelt Társasházak javára fordítani.

01'

A kétezres évek elejére már "komoly" közös képviseletnek tekintettek mind a Tulajdonosok, mind a konkurencia. Ebben az időben történt, hogy Prof. Dr. Hahn György képviselő Úr az irodáját áthelyezte a Dembinszky utcából a Nagydiófa utcába. Ez területileg nagyon elkülönült az általunk akkor kezelt társasházak földrajzi elhelyezkedésétől.

Hamar új irodát kellett találni, ami akkor fájdalmasan érintett, ma már azonban örülünk, hogy így történt. Nem messze a régi irodától, a Hernád utcában találtunk egy 43 négyzetméteres helyiséget, melyet nem akartunk már bérelni, így megvásároltunk. Ez az iroda a közös képviseleti feladatok ellátására alkalmas volt, azonban – méretéből adódóan – nem volt elégséges a társasházi közgyűlések lebonyolítására.

A Társasházaink igényeit figyelembe véve tovább kellett növelnünk az iroda méretét, hiszen egy közgyűlési terem bérlése kiadásokkal jár. Ez tette indokolttá, hogy tovább  50 négyzetméterrel növeltük irodánk méretét, melyet felújítás után a Társasházi közgyűlések szolgálatába állíthattunk. Tudjuk, hogy a közös képviselői munka nem 'hálás' feladat, épp ezért esett jól számos Tulajdonos elismerése.

08'

Ez az időszak mindenki számára emlékezetes lehet. A válság időszakában sokan megpróbáltak 'új vizekre evezni'. A konkurencia el kezdett erősödni, ahogy jelentek meg egymás után az egyre olcsóbb és 'trükkösebb' ajánlattal a piacon az új közös képviselők és közös képviseletek.

Ki kellett hát találnunk nekünk is, hogy ismét mivel adhatnánk többet, mint mások. Egyet biztosan tudtunk. Az un. 'ár-trükközésbe' nem fogunk belemenni. (Pl.: vállaljuk a képviseletet 800 forintért, kiegészítés 400 forint könyvelés, 200 forint adóhivatali eljárás, 100 forint műszaki karbantartás stb.)

Úgy döntöttünk, hogy ismételt beruházásba fogunk. Bevezettük irodánkban a fényképes és videó dokumentációkkal alátámasztott SZVB üléseket, így a Tulajdonosok láthatják is a Társasházaik állapotát, nem csak hallanak róla.

14'

Mivel a kor igényeit a múltban is mindig szem előtt tartottuk 2012-ben újra gondoltuk működésünket, hogy vajon a 'fiatalabb' korosztály szemével nézve elég korszerűnek számítunk-e. Bár irodánk minden eszközzel fel van szerelve, minden szoftverünk legális, mégis találtunk hiányosságot.

Az Internet teljesen más igényeket 'is' támaszt a mai szolgáltatók felé. Ezt felismerve úgy döntöttünk, ismételt beruházásba fogunk, és megtartjuk a 'régimódi' jól bevált szokásainkat, de ezt feltétlenül kiegészítjük a modern kor lehetőségeivel. Mivel a közösségi oldalak hatalmas sikereket értek el, úgy gondoltuk, hogy oda megyünk, ahol a Tulajdonosok is vannak.

Mivel cégünk mára több különböző szakemberrel is rendelkezik (két tag pl. informatikus) így mind web, mind Facebook oldal fejlesztésébe kezdtünk, így mindenki ott találja meg a számára értékes információt, ahol éppen 'van'. Legyen az a helyi irodában a videó képernyő, Internet, Facebook csoport, vagy épp egy személyes beszélgetés egy finom kávé kíséretében.

STATISZTIKA

50M+

FELELŐSSÉG BIZTOSÍTÁS

14000+

MUNKAÓRÁK SZÁMA
 

50+

PARTNEREK SZÁMA

650+

KOLLÉGÁINK TEST SÚLYA (csökken :-)
TOP