MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

1Az idősebbeknek régimódiak vagyunk.
2A fiataloknak modernek vagyunk.
320 éves tapasztalt csapat, ÖNÉRT!

Ha írni szeretne nekünk megteheti, ha ír a aranyhaz@t-online.hu email címre, vagy:

Irodai nyitva tartás

Hét-Pén 8:00 - 16:00
Szombat - Zárva!
Vasárnap Zárva!

 

20 ÉV - 20 ÉRV › KÉRJÜK NÉZZE ÁT, HOGY MIÉRT ÉRHETI MEG VELÜNK EGYÜTT DOLGOZNI
1. 20 év

A mi tapasztalatunk az Ön biztonsága!

20 év - 20 érvAz Arany Ház Bt. és az Arany Ház Kft. több, mint 20 éves biztonságos, a törvényi feltételeket betartó, szakmai múlttal rendelkező vállalkozás.
2. Pénz

Nincs senki felé tartozásunk!

Nincs tartozásunkAz állammal, önkormányzatokkal, megbízóinkkal, vállalkozóinkkal, alvállalkozókkal szemben semmiféle tartozásunk nincs.
3. Nyílt

Tevékenységünk nyitott és átlátható!

Átlátható tevékenységTevékenységünk, szolgáltatásunk nyitott, átlátható, bármikor ellenőrizhető. Vállalt kötelezettségeinket határidőre teljesítjük.
4. Csak

Csak szakképzett munkatársak

SzakképzettKizárólag szakképzett, leinformált és leinformálható vállalkozókkal, alvállalkozókkal, könyvelőkkel, tanácsadókkal, szakértőkkel, ügyvédekkel dolgozunk és működünk együtt.
5. Kell

Partnerek csak szerződve és csak számlával!

SzerződésMegköveteljük szerződött partnereinktől, a társasházzal szerződött partnerektől a szerződéskötést, teljesítésigazolást, a munkákról elő és utó fényképek csatolását.
6. Mi is

Mi is csak számlával és szerződve!

SzámlaKizárólag számla ellenében végzünk és végeztetünk szolgáltatást, partnereink előleget anyagra vagy munkára csak kivételes esetben kérhetnek.
7. Múlt

Mindenkinél nagy szakmai múlt!

MúltMunkatársaink és vállalkozóink nagy szakmai múlttal, gyakorlattal, a jelen és jövő elvárásainak megfelelő végzettséggel rendelkeznek.
8. Még!

Sikeres pályázatok tömkelege

PályázatRendelkezünk pályázatírási gyakorlattal, pályázatíró partnerekkel, az eddig benyújtott pályázatainkat Társasházi vagy Képviseleti okok miatt még nem utasította el önkormányzat. Természetes, hogy ennek feltétele volt a tulajdonosi és a társasházi együttműködés. A vállalt munkákat a megrendelők igényeinek és elvárásainak megfelelően teljesítik.
9. Tűz!

Tűz-, gáz-, érintésbiztos!

TűzMindenkor biztosítjuk a törvényi előírások szerinti tűzvédelmi, érintésvédelmi vizsgálatokat, gázhálózat ellenőrzését, gázkazánok, liftek törvényes üzemeletetését és ellenőrzését.
10. Biztos

'BIZTOS'ítás és káresemény!

BiztosításFelhatalmazás alapján megkötjük a társasházi biztosításokat. Káresemények rendezésében teljes körű ügyintézést nyújtunk a közös tulajdont érintő eseményeknél. A társasházzal szerződéses jogviszonyban álló biztosítónál közreműködünk a kiegészítő biztosítás megkötésében.
11. Teljes

Könyvelés, könyvvizsgálás, iratőrzés!

KönyvelésSaját fejlesztésű könyvelési programmal naprakész könyvelést vezetünk, mellyel speciális kimutatásokat készítünk. A tapasztalatok szerint ezt a Tulajdonosok nagyra értékelik. Végezzük a társasház iratőrzését, dokumentációját. Rendelkezésére állunk a tulajdonosoknak a befizetések egyeztetésében. Könyvelési programunk biztosítja a költségmegosztást és a tulajdonosok részére az egyenlegközlést levél és/vagy elektronikus úton.
12. Adós

Hatékony intézkedések a kintlévőségekre!

KintlévőségHatékony intézkedéseket teszünk a közös költség tartozások beszedésére, és - amennyiben a tulajdonosok megadják e-mail elérhetőségüket – az elektronikus úton feltett kérdéseikre választ adunk, egyenlegközlőt küldünk.
13. Újra

Akár teljes újrakönyvelés!

KönyvelésÚj társasházi megbízás esetén vállaljuk a visszamenőleges teljes körű újrakönyvelést, külön szerződésben rögzített vállalkozói díj ellenében.
14. Fűtés

Fűtés üzemeltetés, felügyelet!

FűtésVégezzük és vállaljuk a fűtés- és melegvízellátás egyedi mérők adatai alapján történő elszámolást, továbbá a társasház tulajdonában lévő kazánok üzemeletetését, felügyeletét is külön megállapodás alapján.
15.Email

A mi tapasztalatunk az Ön biztonsága

BiztonságAz Arany Ház Bt.-nek és az Arany Ház Kft.-nek igény esetén lehetősége van e-mail útján egyenlegközlő (folyószámla) küldésre is. Az elektronikus úton eljuttatott információk, egyenlegközlők küldésével jelentős költségmegtakarítást érünk el a nyomtatásnál, fénymásolásnál, postázásnál.
16. OTP

Kihelyezett Elektra rendszer!

OTPAz általunk kezelt és az OTP Banknál vezetett üzemeltetési és felújítási számlákat, utalásokat a cégünkhöz kihelyezett Elektra rendszeren keresztül elektronikus úton dolgozzuk fel. Gépi úton betekintési jogosítvánnyal rendelkezünk a számlákba, így már a papíralapú kivonatok megérkezése előtt is ellenőrizni tudjuk a társasházi számlákat, a tulajdonosi befizetéseket, a számlákon rendelkezésre álló összegeket. Ezzel biztosítjuk a Számvizsgáló Bizottság, a Számvizsgáló, a Tulajdonosi megbízott, vagy a tulajdonosi ellenőrzési igény azonnali teljesítését.
17. Számla

Mindig időben fizetett számlák!

SzámlaGondoskodunk a szállítói kötelezettségek teljesítéséről a társasház pénzügyi fedezete függvényében. A számlakifizetéseket a pénzügyi fedezet függvényében határidő lejárta előtt teljesítjük, megelőzve az esetleges kamat-terheléseket.
18. Hitel

Beruházások kamatmentes hitelből!

BeruházásA szükséges beruházások lebonyolításán túl gyors, hatékony és igen kedvező kondícióval ('kamatmentes') rendelkező hitelt tudunk ügyfeleinknek kínálni, melyhez állami támogatás is jár.
19. Más

Barátságos és közvetlen kapcsolat!

BarátságBüszkék vagyunk arra, hogy a Társasházainkban lévő tulajdonosokkal már-már baráti viszonyt sikerült kialakítani. Ügyfeleink szívesen meglátogatnak bennünket irodánkban, nem csak a társasházainkban lévő ügyeikkel hanem a személyes kapcsolattartás miatt is. Reméljük Önt is hamarosan megkínálhatjuk egy finom kávéval.
20. Jog

Saját ügyvéd helyben, az irodában!

CégalapításTalán Magyarországon egyedülállóan mondhatjuk el, hogy ügyvédi partnerünk helyben megtalálható a közös képviseleti irodánkban, aki sokszor személyes segítséget is nyújt a Tulajdonosoknak nem csak Társasházi problémáikban.
REMÉLJÜK ELEGENDŐ MENNYISÉGŰ ÉS MEGGYŐZŐ ÉRVEKET TUDTUNK FELSOROLNI ÖNNEK IS.
TOP